2410922167 6909633411 Παπαφλέσσα 2, Νίκαια, Λάρισα erasmiava29@gmail.com
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κτήμα Εργασίας | Κτήμα Εκδηλώσεων Νίκαια Λάρισα


Για να γίνουν όλα όπως τα έχετε ονειρευτεί στην εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, ένας μικρός παράδεισος σας περιμένει λίγο έξω από τη Λάρισα.

Το “Κτήμα Ερασμία” το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην Νίκαια, μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει, με απόλυτη επιτυχία, οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο.

Ο εσωτερικός χώρος μας, χωρητικότητας 60 ατόμων, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμος να υποδεχτεί την εκδήλωσή σας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Εάν θέλετε η γαμήλια δεξίωσή σας να είναι γεμάτη από λάμψη και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των καλεσμένων σας, τότε δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε. Με φροντίδα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να απολαύσετε τη δική σας βραδιά, όπως την είχατε φανταστεί. 
 
 
 
 
 

ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ
Η μέρα της βάπτισης του παιδιού είναι μία μέρα χαράς, τόσο για τους γονείς όσο και για τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Το κτήμα μας είναι ιδανικό για τη δεξίωση της βάπτισης ώστε αυτή να γεμίσει από παιδικά χαμόγελα και να σας μείνει αξέχαστη.
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Για την οργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων το κτήμα μας αποτελεί ιδανική λύση. Συνδυάζει την υψηλή ποιότητα παροχών με ένα μοναδικό περιβάλλον και εξειδικευμένο προσωπικό που θα φροντίσει ώστε να γίνουν όλα στην εντέλεια στην επαγγελματική σας εκδήλωση.
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Εορτασμοί επετείων
  Αρραβώνες
  Εταιρικά, Επαγγελματικά cocktails
  Παρουσιάσεις νέων προϊόντων
  Παρουσιάσεις λογοτεχνικών, εικαστικών έργων
  Συνέδρια
  Επίσημα meeting
  Δείπνα prive
  Επανασύνδεση παλαιών συμμαθητών - συμφοιτητών
   
  Ατμοσφαιρικός φωτισμός, λίμνες και κήποι διαμορφώνονται από ειδικούς και μεταμορφώνουν κάθε εκδήλωση σε ανάμνηση ζωής. Το προσωπικό μας είναι πάντα ευγενικό και γρήγορο στοχεύοντας στην ευχαρίστηση την δική σας και των προσκεκλημένων σας.
 
 
 
 

Οι πολύτιμες συμβουλές μας σε συνδυασμό με την προσωπική φροντίδα της διεύθυνσης θα καλύψουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας για μια ονειρεμένη δεξίωση.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.