2410922167 6909633411 Παπαφλέσσα 2, Νίκαια, Λάρισα erasmiava29@gmail.com
hero image
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ
Κτήμα Εργασίας | Κτήμα Εκδηλώσεων Νίκαια Λάρισα


Στο “Κτήμα Ερασμία” το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην Νίκαια, το μενού της κάθε εκδήλωσης προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες και της απαιτήσεις σας.

Μπορεί να επιλέξετε ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία αυθεντικών ελληνικών πιάτων ή πιο ψαγμένες γεύσεις από φρέσκα και αγνά υλικά, φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα που στόχο έχουν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Είμαστε στην διάθεσή σας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να δημιουργήσουμε το ιδανικό μενού για την εκδήλωσή σας. 
   
  Το σημαντικό είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το μενου πριν την υλοποίηση της εκδήλωσής σας. Σε ημερομηνία που θα έχει οριστεί από κοινού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το μενού που θα προσφέρουμε στους καλεσμένους σας. 

Οι μοναδικές γεύσεις μας, η άψογη εξυπηρέτηση και το παραμυθένιο σκηνικό του κτήματός μας αποτελούν τα κύρια συστατικά για τη συνταγή της πολύχρονης επιτυχίας μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.