2410922167 6909633411 Παπαφλέσσα 2, Νίκαια, Λάρισα erasmiava29@gmail.com
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
ΚΤΗΜΑ ΕΡΑΣΜΙΑ
Κτήμα Εκδηλώσεων Νίκαια Λάρισα - Διοργάνωση Δεξιώσεων Γάμου, Βάπτισης & Κάθε Κοινωνικής Εκδήλωσης


Ψάχνετε το ιδανικό κτήμα για την διοργάνωση της δεξίωσης του γάμου, τη βάπτισης του μικρού σας ή για να πραγματοποιήσετε μια οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση;

Τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το “Κτήμα Ερασμία” το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από τη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην Νίκαια και να είστε σίγουροι ότι όλα θα πραγματοποιηθούν όπως τα έχετε ονειρευτεί.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το Κτήμα Ερασμία

αποτελεί ένα μικρός παράδεισος 8 στρεμμάτων, με πανέμορφο καταπράσινο κήπο και στεγασμένο χώρο 600τμ. Η λίμνη με τα νούφαρα ολοκληρώνει την αισθητική του κτήματος, ο οποίος είναι κατάλληλος για την υλοποίηση γάμων, βαπτίσεων, παιδιών πάρτι αλλά και οποιασδήποτε άλλης κοινωνικής εκδήλωσης επιθυμείτε.

Παράλληλα, διαθέτουμε και εσωτερικό χώρο για μικρότερες εκδηλώσεις χωρητικότητας έως 60 άτομα. Η όμορφη διακόσμηση, τα γήινα χρώματα και το τζάκι δημιουργούν μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που είναι έτοιμη να “αγκαλιάσει” κάθε καλεσμένο σας ενώ το εξειδικευμένο και ευγενικό προσωπικό μας θα φροντίσει για την άψογη εξυπηρέτησή τους.

Το κτήμα μας διατίθεται για την οργάνωση οποιοσδήποτε εκδήλωσης από Απρίλιο έως Οκτώβριο, ενώ ο εσωτερικός χώρος μας είναι στην διάθεσή σας κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
 
 
 
 
Παροχές
  600τμ Στεγασμένο Χώρο έως 500 καλεσμένους
  Εσωτερικό Χώρο έως 60 καλεσμένους
  Τουαλέτες (ανδρών - γυναικών - ΑΜΕΑ)
  Χώρο Στάθμευσης 4 στρεμμάτων
  Μενού της επιλογής σας
 
Κατόπιν συνεννόησης
  Διακόσμηση
  Dj - Ζωντανή Μουσική
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εργαζόμαστε με συνέπεια μαζί σας για να υλοποιήσουμε όλα τα όνειρα για την δεξίωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε και να συνθέσουμε μαζί ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα αφήσει στους καλεσμένους σας και σε εσάς φυσικά τις καλύτερες εντυπώσεις.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.