Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπηρεσίες

Το Κτήμα Ερασμία αποτελείται από φυσικό καταπράσινο χώρο με λιμνούλες, διακοσμημένα κιόσκια και σαλόνια, χώρους φωτογράφησης και πάρκινγκ. Αποτελεί τον ιδανικό χώρο για εκδηλώσεις, όπου συνδιάζει υπευθυνότητα και ευχάριστο περιβάλλον.

Με φροντίδα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε:

 ipiresies

  • Eκδήλωση γάμου

Όλοι εμείς στο Κτήμα Ερασμία, είμαστε εδώ για να κάνουμε τη γιορτή του γάμου σας μοναδική! Με φροντίδα και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες ώστε να απολαύσετε τη «δική» σας βραδιά, όπως την είχατε φανταστεί. Εάν θέλετε η γαμήλια γιορτή σας να είναι γεμάτη από λάμψη και να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη όλων των παρευρισκομένων, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις επιπλέον υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

  • Eκδήλωση Βάπτισης

Η μέρα της βάπτισης του παιδιού είναι μία μέρα χαράς, τόσο για τους γονείς όσο και για τους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Το περιβάλλον του κτήματος Ερασμία είναι ιδανικό για τη δεξίωση της βάπτισης ώστε αυτή να γεμίσει από παιδικά χαμόγελα και να σας μείνει αξέχαστη.

  • Επαγγελματικές εκδηλώσεις

Για την οργάνωση επαγγελματικών εκδηλώσεων το Κτήμα Ερασμία αποτελεί ιδανική λύση που συνδυάζει τις υψηλής ποιότητας παροχές με ένα μοναδικό περιβάλλον.

  • Εκδήλωσεις παιδικων πάρτυ

Το Κτήμα Ερασμία, με το καταπράσινο περιβάλλον του, μπορεί να προσφέρει στους μικρούς καλεσμένους μοναδική χαρά μέσα από παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο. Για τη διοργάνωση παιδικών πάρτυ όπου θα κυριαρχεί το γέλιο των παιδιών το Κτήμα Ερασμία αποτελεί ιδανική επιλογή.